Tranquility aromatic nourishing system

Tranquility = time for me

När en hektisk vardag full av stress och brist på sömn påverkar ditt humör och din energi, då är det dags för Tranquility. Denna väldoftande och närande kroppsserie innehåller en exklusiv blandning av eteriska oljor som hjälper dig att hantera stress som ger ett inre välmående. 96% av ingredienserna är av naturligt ursprung. Doft förmedlar vår yttre värld med våra inre känslor. När det stimuleras är det en kraftfull kanal som påverkar våra sinnen och gör kroppen mottaglig för en avslappnad balanserande upplevelse. De eteriska oljorna består i första hand av cederträ och apelsin.

Visste du att? Ordet stress användes först inom fysiken för att beskriva olika materials spänningspunkt innan det går sönder,med andra ord, dess motståndsnivå! #wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #comfortzone #tranquility

Helena Bielke