Nyhet! Nu har vi Lash Lift fransböjning

Nu kan vi äntligen erbjuda den omtalade Lash Lift Elleebana hos oss. Lash lift är en permanent fransböjning som ger volym och färg åt dina egna fransar. Vi skräddarsyr behandlingen för ett personligt resultat. Resultatet håller ca 6-8 veckor. Vid ditt första Lash lift besök bjuder vi på färgning och formning av dina bryn. Behandlingen går att boka via telefon på båda våra salonger.

Helena Bielke
Naturligt vackra ögonbryn!

Nu har vi fått in Avedas nya ögonbrynspennor. Dom finns i fyra nyanser med en fantastisk formula och 100% naturliga ingredienser.

Med penna på ena sidan och borste på den andra gör att du enkelt kan applicera produkten på brynet och få en fin naturlig form som håller hela dagen.

Helena Bielke
Arbeta med oss på Wig Organics!

Wig Organics har expanderat och söker en ny kollega till vårt härliga team!

Vi har en fin arbetskultur och jobbar tätt tillsammans i inspirerande miljö. Vi arbetar med det mesta inom hårvård som klippningar, färg, slingor, hairtalks, frans, bryn mm. Vår filosofi har alltid varit att utgå från ett hållbarhetstänk i allt vi gör, därför arbetar vi bara med leverantörer som tar ett stort ansvar gällande miljö.
Då vi startat upp vår andra salong på Gärdet i fina 79&Park växlar vi mellan båda salongerna med ett rullande schema, vilket föder kreativitet och nytänk. 

Tjänsten är på heltid, men det finns också möjlighet att arbeta halvtid, det viktigaste är att du känner dig hemma i teamet och vi med dig!
Välkommen med din ansökan till info@wig.se
Susanne Bogefors 0733-145401

Helena Bielke
Välkommen till Wig Organics 79&Park!

Nu har vi öppnat vår fina salong på Gärdet! Det finns gott om parkeringsplatser runt hörnet så lätt att ta bilen hit för en stunds avkoppling i lugn miljö med fina naturomgivningar. Buss 76 mot Ropsten stannar också precis utanför oss (Lindarängsvägen), som går från Odenplan. Varmt välkommen att boka tid!

Wig Organics 79 & Park Sandhamnsgatan 79, 115 28 Stockholm Tel + 46(0)8 21 79 79, info@wig.se

@wigorganics #wigorganics #organic #hairsalon #79&park

Helena Bielke
Wig Organics öppnar ny salong i 79 & Park

Wig Organics expanderar och öppnar ytterligare en salong i fina Oscar Properties huset 79 & Park på Gärdet. Arkitekturen som skapats av BIG (Bjarke Ingels) är enastående och de grönskande taken, cederträ fasaden och närheten till naturen i 79 & Park gör det till unik upplevelse som ligger helt i linje med Wig Organics varumärke och hållbarhetstänk.

Wig Organics 79 & Park öppnar den 22.a januari 2019 och erbjuder personlig, ekologisk hårvård i en unik miljö med skräddarsydda erbjudanden i samarbete med Davines.. 

#wigorganics #79ochpark #wigorganicscreativeteam #new #salon #ecohaircare #wigorganics79ochpark

Helena Bielke
Davines Village

Davines Village är först och främst ett hem. Ett hem som skall inspirera frisörer och statuera exempel för hållbar skönhet säger Davide Bollati ordförande i Davines Group och sonen i familjen Bolati. När Wig Organics besökte Davines Village i Parma i Italien blev vi väldigt tagna av atmosfären som andades hållbarhet,ansvar och modernt tänk till skönhet. Davines Village som är huvudkontoret för Davines och Comfort Zone öppnade i Maj 2018. 

Högkvarteret som rymmer kontorslokaler,akademi,laboratorium,produktionsanläggning,lager och ett stort orangeri som fungerar som resturang och mötesplats. I labbet arbetar ett team på 30 personer,kemister och vetenskapsmän med att utveckla och ta fram nya produkter. Deras största fokus framöver kommer att vara hållbarhet och användande av naturliga aktiva ingredienser. Till sin hjälp har de nu en vetenskaplig botanisk trädgård till sitt förfogande. Fantastiskt bra och vackert!

#davines #davinesvillage #wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #sustainability

Helena Bielke
Tyst Behandling på Wig Organics

Vill du uppleva fullt ut en avkopplande stund? Boka vår tysta behandling.

Behandlingen börjar med en konsultation som efterföljs av tystnad under behandlingen. Avslutande berättar frisören vad som använts i ditt hår. Viktigt att förstå att det inte är en tyst salong utan att du får din behandling under tystnad.

#wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #silence #treatment

Helena Bielke
Tranquility aromatic nourishing system

Tranquility = time for me

När en hektisk vardag full av stress och brist på sömn påverkar ditt humör och din energi, då är det dags för Tranquility. Denna väldoftande och närande kroppsserie innehåller en exklusiv blandning av eteriska oljor som hjälper dig att hantera stress som ger ett inre välmående. 96% av ingredienserna är av naturligt ursprung. Doft förmedlar vår yttre värld med våra inre känslor. När det stimuleras är det en kraftfull kanal som påverkar våra sinnen och gör kroppen mottaglig för en avslappnad balanserande upplevelse. De eteriska oljorna består i första hand av cederträ och apelsin.

Visste du att? Ordet stress användes först inom fysiken för att beskriva olika materials spänningspunkt innan det går sönder,med andra ord, dess motståndsnivå! #wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #comfortzone #tranquility

Helena Bielke