Välkommen till Wig Organics 79&Park!

Nu har vi öppnat vår fina salong på Gärdet! Det finns gott om parkeringsplatser runt hörnet så lätt att ta bilen hit för en stunds avkoppling i lugn miljö med fina naturomgivningar. Buss 76 mot Ropsten stannar också precis utanför oss (Lindarängsvägen), som går från Odenplan. Varmt välkommen att boka tid!

Wig Organics 79 & Park Sandhamnsgatan 79, 115 28 Stockholm Tel + 46(0)8 21 79 79, info@wig.se

@wigorganics #wigorganics #organic #hairsalon #79&park

Helena Bielke
Wig Organics öppnar ny salong i 79 & Park

Wig Organics expanderar och öppnar ytterligare en salong i 79 & Park på Gärdet. För två år sedan introducerade Wig Organics sitt unika salongskoncept för Oscar Properties och vi är så glada över att få expandera vår verksamhet med ytterligare en salong i 79 & Park.

Arkitekturen som skapats av BIG (Bjarke Ingels) är enastående och de grönskande taken, cederträ fasaden och närheten till naturen i 79 & Park gör det till unik upplevelse som ligger helt i linje med Wig Organics varumärke och hållbarhetstänk.

Wig Organics 79 & Park öppnar den 22.a januari 2019 och erbjuder personlig, ekologisk hårvård i en unik miljö med skräddarsydda erbjudanden i samarbete med Davines.. 

#wigorganics #79ochpark #wigorganicscreativeteam #new #salon #ecohaircare #wigorganics79ochpark

Helena Bielke
Davines Village

Davines Village är först och främst ett hem. Ett hem som skall inspirera frisörer och statuera exempel för hållbar skönhet säger Davide Bollati ordförande i Davines Group och sonen i familjen Bolati. När Wig Organics besökte Davines Village i Parma i Italien blev vi väldigt tagna av atmosfären som andades hållbarhet,ansvar och modernt tänk till skönhet. Davines Village som är huvudkontoret för Davines och Comfort Zone öppnade i Maj 2018. 

Högkvarteret som rymmer kontorslokaler,akademi,laboratorium,produktionsanläggning,lager och ett stort orangeri som fungerar som resturang och mötesplats. I labbet arbetar ett team på 30 personer,kemister och vetenskapsmän med att utveckla och ta fram nya produkter. Deras största fokus framöver kommer att vara hållbarhet och användande av naturliga aktiva ingredienser. Till sin hjälp har de nu en vetenskaplig botanisk trädgård till sitt förfogande. Fantastiskt bra och vackert!

#davines #davinesvillage #wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #sustainability

Helena Bielke
Tyst Behandling på Wig Organics

Vill du uppleva fullt ut en avkopplande stund? Boka vår tysta behandling.

Behandlingen börjar med en konsultation som efterföljs av tystnad under behandlingen. Avslutande berättar frisören vad som använts i ditt hår. Viktigt att förstå att det inte är en tyst salong utan att du får din behandling under tystnad.

#wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #silence #treatment

Helena Bielke
Tranquility aromatic nourishing system

Tranquility = time for me

När en hektisk vardag full av stress och brist på sömn påverkar ditt humör och din energi, då är det dags för Tranquility. Denna väldoftande och närande kroppsserie innehåller en exklusiv blandning av eteriska oljor som hjälper dig att hantera stress som ger ett inre välmående. 96% av ingredienserna är av naturligt ursprung. Doft förmedlar vår yttre värld med våra inre känslor. När det stimuleras är det en kraftfull kanal som påverkar våra sinnen och gör kroppen mottaglig för en avslappnad balanserande upplevelse. De eteriska oljorna består i första hand av cederträ och apelsin.

Visste du att? Ordet stress användes först inom fysiken för att beskriva olika materials spänningspunkt innan det går sönder,med andra ord, dess motståndsnivå! #wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #comfortzone #tranquility

Helena Bielke