Wig Organics öppnar ny salong i 79 & Park

Wig Organics expanderar och öppnar ytterligare en salong i 79 & Park på Gärdet. För två år sedan introducerade Wig Organics sitt unika salongskoncept för Oscar Properties och vi är så glada över att få expandera vår verksamhet med ytterligare en salong i 79 & Park.

Arkitekturen som skapats av BIG (Bjarke Ingels) är enastående och de grönskande taken, cederträ fasaden och närheten till naturen i 79 & Park gör det till unik upplevelse som ligger helt i linje med Wig Organics varumärke och hållbarhetstänk.

Wig Organics 79 & Park öppnar den 22.a januari 2019 och erbjuder personlig, ekologisk hårvård i en unik miljö med skräddarsydda erbjudanden i samarbete med Davines.. 

#wigorganics #79ochpark #wigorganicscreativeteam #new #salon #ecohaircare #wigorganics79ochpark

Helena Bielke