Davines Village

Davines Village är först och främst ett hem. Ett hem som skall inspirera frisörer och statuera exempel för hållbar skönhet säger Davide Bollati ordförande i Davines Group och sonen i familjen Bolati. När Wig Organics besökte Davines Village i Parma i Italien blev vi väldigt tagna av atmosfären som andades hållbarhet,ansvar och modernt tänk till skönhet. Davines Village som är huvudkontoret för Davines och Comfort Zone öppnade i Maj 2018. 

Högkvarteret som rymmer kontorslokaler,akademi,laboratorium,produktionsanläggning,lager och ett stort orangeri som fungerar som resturang och mötesplats. I labbet arbetar ett team på 30 personer,kemister och vetenskapsmän med att utveckla och ta fram nya produkter. Deras största fokus framöver kommer att vara hållbarhet och användande av naturliga aktiva ingredienser. Till sin hjälp har de nu en vetenskaplig botanisk trädgård till sitt förfogande. Fantastiskt bra och vackert!

#davines #davinesvillage #wigorganics #wigorganicscreativeteam #ecohaircare #sustainability

Helena Bielke