Wig Organics nu!

Tiden går fort och vi är inne på ett nytt år! Vilket år det blev 2023 med stora förändringar för Wig Organics. Som många redan vet så överlät vi lokalen på Humlegårdsgatan i april och sedan dess arbetar vi endast på i salongen på Gärdet. Vi trivs fantastiskt bra tillsammans och det är en fröjd att gå till jobbet och träffa sina fina arbetskamrater och tillsammans ta emot er kunder och göra er fina!

Vår tanke är att vi så småningom ska hitta en större härlig lokal någonstans på Östermalm. Vi är lite kräsna då lokalen här på Gärdet är så härlig med det fina ljuset vi får hela dagarna. Känslan att jobba här är magiskt och det är lite som ett Spa, upplever både vi och även ni kunder. Några längtar till att vi ska komma ner på stan igen och några vill inte att det ska bli någon förändring alls just nu:-) Det vi har fått höra är att avståndet inte känns så långt som man hade trott ändå då man ändå inte kommer hit dagligen. Det är också lätt att ta sig hit både med buss och att hitta parkering.

I dagsläget har vi ingen ny lokal på gång och i det världsläge som är och  den rådande ekonomiska situation i Sverige så tar vi det lite försiktigt. Vi tittar och målet finns där men vi får se när det blir av. Kanske vi landar i två salongen ändå... Så tack snälla kära kunder,vänner och leverantörer som fortsätter följa med på vår resa och fortsätter komma till den adress vi arbetar på just nu. Inget Oss utan Er!                                           

Tack! Tack! Tack!

Sussie,Camilla och Ida

Helena Bielke