Wig på väg

2022 fyllde Wig Organics 20 år. Tiden går fort, och under året funderade jag som grundare på nästa steg för Wig.

Framtiden för oss är att vara samlade i en lokal. Vi går nu tillbaka till ursprungskonceptet med hyrstol. Alla anställda hos oss har blivit erbjuden att hyra stol. Vi är på olika platser i livet - och det passar mer eller mindre bra för alla att bli egenföretagare.

Vi letar efter en ny härlig lokal på “vårt” Östermalm. En lokal som är skräddarsydd för vår nya verksamhet, då vi går in i ett nytt skede. Eftersom vi bara vill ha det bästa för er fina kunder, så har vi inte hittat drömlokalen riktigt än, så tills dess arbetar vi i fina 79&Park på Gärdet, fr om 1 maj. En fin tid att komma dit om man inte redan varit där.

Så till alla gamla kunder som har hängt med sedan start, och till nya kunder: Varmt välkomna att följa med på vår resa! Vårt fokus är alltid att sätta er i det främsta rummet. Vi fortsätter att leverera det ni önskar och tar med oss era recept och historik. Så var vi än är så kan ni känna er trygga i våra händer på Wig Organics.

Vi uppdaterar er så snart vi har vår nya adress. Tills dess är ni varmt välkomna till vår salong på 79&Park, Sandhamnsgatan 79 - fr om 1/5!

Sussie med vänner

Helena Bielke